popusti

Дракул Моделс

За ИПА членовите овозможен 20% попуст на целокупниот асортиман.

 

 

Контакт:
  • Адреса: Улица ВЕНЈАМИН МАЧУКОВСКИ БР. 4/2, 1000 Скопје, Makedonija
  • Тел. +389078242120
  • лице за контакт – Јасмина

.

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"