popusti

Domino’s Pizza

dominos
За ИПА членовите овозможен 20% попуст на производите (попустот не вклучува производи на акција).

Контакт:
  • Адреса: Ул. Велко Влахович 26, 1000 Скопје, Makedonija
  • Тел: +38902 312 5125
  • Е-mail: dimitar_georgievski@hotmail.com
  • web: www.dominos.mk


View Larger Map


View Larger Map

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"