Солид – авто делови

Овозможен е попуст од 15% на производи и услуги за сите членови на ИПА.

 

  • Адреса: Разловечко Востание 26, Карпош, Скопје
  • Телефон: 02 30 63 610
  • Факс: 02 30 61 700
  • Телефон 2: 072 311 263

 

  • Адреса: бул.АСНОМ 21 лок.1, Ново Лисиче, Скопје
  • Телефон: 02 27 76 608
  • Факс: 02 3063610
  • Телефон 2: 075 416 050

"SERVO PER AMIKECO"