popusti

Ресторан „Воденица“

За ИПА членовите овозможен 10% попуст во ресторанот.

Контакт:

  • Адреса: Ул. Теодосиј Гологанов 69, 1000 Скопје, Makedonija
  • Тел. +389023232 877
  • Факс: +389023232 878
  • Е-mail: info@vodenicamulino.com.mk

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"