popusti

Ресторан и пржилница „Екстра златна рипка“

zlatnaРЕСТОРАН И ПРЖИЛНИЦА „ЕКСТРА ЗЛАТНА РИПКА“ – лоциран наспроти Католичка црква, нуди голем број на специјалитети од речна и морска риба, скара на жар и сите врсти на салати.

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите и услугите.


View Larger Map

google

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"