popusti

Ресторан Далма

Ресторанот Далма беше отворен во 2005 година и многу скоро стана една од омилените дестинации во градот. За познавачите тоа е совршено место во кое може да се најде првокласна храна, интимен амбиент и беспрекорна услуга.

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите и услугите.

Контакт:

  • Адреса: Петар Попарсов 22, 1000 Скопје
  • Тел. (+389) (2) 3246 616 / 075 260 410
  • Е-mail: contact@dalma.com.mk

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"