popusti

Генел

ГЕНЕЛ Д. О. О. е овластен дистрибутер на CANON за македонскиот пазар.

Нашата компанија, формирана во 1993 година, стана препознатлива на домашниот пазар по примената на современите менаџмент и бизнис техники, како и потполна посветеност и подготвеност за задоволување на највисоките стандарди на потрошувачите. За ИПА членовите овозможен е 5% попуст на производите и 10% попуст на услугите и сервисот.

Контакт:
  • Адреса : Бул. 11 Октомври Бр. 46, 1000 Скопје, Makedonija
  • Тел: +389 (2) 3 21 46 88, +389 (2) 3 21 46 77
  • Факс: +389 (2) 3 21 49 11
  • Е-mail: genel@genel. com. mk, info@genel. com. mk

.

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"