Дивано Стил

Logo - Divano

За ИПА членовите овозможени се следните попусти:

  • 15% попуст  при купување на производи од нивно производство,
  • 10% попуст  при купување на производи од нивниот асортиман, услуги и друго
  • 1% дополнителен попуст за сметки над 50.000 денари и
  • 2% дополнителен попуст за сметки над 100.000 денари

Контакт:

  • Тел. ++ 389 2 2444 720
  • Моб. ++389 71 260 427
  • Web    Дивано

The chicago consortium, founded in 1990, is an independent federation of local organizations, scholars, and foundation representatives that conducts research on chicago’s https://www.writemypaper4me.org/ public schools

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"