Тренд-Тренд Ас Спа

За ИПА членовите овозможен е

  • 40% попуст  при купување на призводи од нивниот асортиман и други услуги од Фитнес и Спа
  • 20% попуст на акциски цени и пакети

Контакт:

  • Тел. ++ 389 02/2772850; моб. 078/700528
  • Адреса ул. Виктор Иго бр.23 Скопје

"SERVO PER AMIKECO"