Синерџи Фитнес Центар

За ИПА членовите овозможен е

35% попуст  при купување на услуги од Фитнес и Спа

20% попуст на услугите: масажи, третмани, персонални тренинзи и групни активности

Контакт:

  • Тел. ++ 389 2 2440 025 ; ++ 389 2 2440 005

"SERVO PER AMIKECO"