baba cana

Ресторан „Баба Цана“

Во рестораните во Скопје и Куманово, за членовите на ИПА следува попуст од 20%, а попуст од 10% на храната за носење.

Локација на ресторанот во Куманово: Ул. Партизанска бр.3 тел: 075 484 573

Локација на ресторанот во Скопје: Партенија Зографски бр. 34 тел. 02 312 6390; 070/386-589; 075/484-573

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"