heroii

Вечна слава за нашите колеги

ИПА Македонија изразува искрено жалење за смртта на 8-те наши колеги кои храбро загинаа при извршувањето на нивните професионални задачи во одбрана на Татковината и нашиот народ. Typically, I will edit the profile and increase the volume for the www.cellspyapps.org/family-locator ripped movies to 150%. Вие и 37-те повредени наши колеги полицајци на најпрофесионален и најдостоинствен начин покажавте како се брани својата земја и како сите полициски задачи се извршуваат до крај. Искрено сочувство до семејствата на загинатите и желби за брзо и целосно закрепнување на нашите ранети и повредени колеги. Вечна Ви слава, ИПА Македонија никогаш нема да ве заборави!
Пристигнуваат писма со искрено сочувство и поддршка од сите ИПА секции во светот како и од претседателот и извршниот одбор на светската ИПА oрганизација. Дел од писмата ги објавуваме и споделуваме со ВАС. .