НАСТАНИ

Вонредно изборно собрание на ИПА Регион Штип

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели, Ве известуваме дека на вонредното изборно собрание на ИПА Регион Штип кое се одржа […]

Green IPA 14.04-22.04.2024

#Greenipa #International Police Association IPA Section N.Macedonia has joined global IPA Initiative #IPAgreen. On 20.4.in Berovo Event plant a tree […]

ИПА Охрид и глувите и наглуви лица од Охрид, засадија ИПА дрвцa

„ИПА борче“, ќе биде дрвцето-дел од прекрасниот зелен и живописен парк на охридскиот хотел „Далјан“, што денеска, полициски службеници-членови на […]

ИПА регион Охрид одржа Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица

Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица Упатувам огромна благодарност до членовите на Здружението на глуви и […]

Отпочнат проектот на ИПА МКД, ИПА Регион Скопје за едукација на децата, учесници во сообраќајот

Почитувани Ве известуваме дека ИПА МКД, ИПА Регион Скопје, со цел унапредување на знаењата на учениците од второ и трето […]

ИПА МКД, Регион Скопје, зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “

Почитувани Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната […]

ИПА Пријатели

Престојни настани

Моментално нема престојни настани.

Крводарителска акција во oрганизација на ИПА регион Скопје

Почитувани ИПА членови, пријатели,колеги и граѓани. ИПА Регион Скопје, заедно со Црвен крст на Град Скопје, ОО Кисела Вода,организира крводарителска […]

ИПА регион Куманово организира хуманитарна акција

Согласно утврдениот годишен план за работа, ИПА Регион Куманово по повод 7-ми Мај (Ден на македонската полиција) на ден 11.05.2024 […]

ИПА Регион Скопје организира отворена трибина посветена на кардиоваскуларните заболувања

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 11.04.2024 година ИПА Регион Скопје организира отворена трибина […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

ИПА ВЕЛО ВИКЕНД „НА ТОЧАК, ОХРИД И СТРУГА ДА ВИДАМ“

ИПА ВЕЛО ВИКЕНД „НА ТОЧАК, ОХРИД И СТРУГА ДА ВИДАМ“ Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) Охрид, на 24 јуни 2023 година […]

НОВОГОДИШНА ИПА ЗАБАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ

Почитувaни ИПА членови, ИПА пријатели на ИПА – МКД и ИПА Регион Скопје. ИПА во рамките на своите планирани активности […]

ИПА МАКЕДОНИЈА

Меѓународна полициска асоцијација на Македонија

ИЗВЕСТУВАЊА

Ажуриран список за деловна соработка на ИПа Регион Скопје

Договори за деловна соработка на ИПА Регион Скопје со следните правни субјекти – ИПА партнери: 1. ДППВ Винарска Визба – […]

Ажуриран список на ИПА партнери ИПА регион Охрид

ИПА РЕГИОН ОХРИД – Ажуриран список на ИПА партнери со склучен договор за соработка : 1. Бамс бургер Охрид, попуст […]

Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА Регион Штип

Почитувани ИПА членови и ИПА Пријатели, во прилог е прикачен Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА […]

ИПА Регион Куманово потпиша Меморандум за соработка со Ј.О. О.У.Ч. „Професор Мијалковиќ„ од Куманово

Во рамките на претстојниот настан „Мартин Петковски 2024„ традиционално како во секоја прилика до сега а во согласност со основниот […]

Ажуриран список со попусти од ИПА регион Куманово

Почитувани, во прилог ажуриран список на Попусти од ИПА регион Куманово заклучно со 27.12.2023 година. Преглед за попусти ИПА Куманово […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА ИПА